Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Αθανασία Κουρκάκη


Γεννήθηκε στις 13/7/1990 και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Σπουδάζει οικονομικά στην Πάντειο. Έχει συμμετάσχει στην παράσταση «Φτζικτ» (2009) της θεατρικής ομάδας της Ιατρικής Αθηνών.

Αντιγόνη Δούμου


Γεννήθηκε το 1982, μεγάλωσε στο Βόλο. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ερασιτεχνικές παραστάσεις της ομάδας της Ιατρικής Αθηνών.

Βασίλης Μαγουλιώτης


Γεννήθηκε το 1989 στην Καρδίτσα και μεγάλωσε εκεί. Είναι Φοιτητής στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στην Αθήνα. Ήταν μέλος της θεατρικής ομάδας της Ιατρικής Αθηνών για τρεις παραστάσεις: «Ο καλός άνθρωπος του Σε Τσουάν» (2008), «Φτζικτ» (2009) και «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» (2010).

Βικτωρία Κουρκάκη


Γεννήθηκε στις 17/11/1988 και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπήρξε μέλος της θεατρικής ομάδας της Ιατρικής και συμμετείχε στις παραστάσεις: «Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας» (2007), «Ο καλός άνθρωπος του Σε Τσουάν» (2008), «Φτζικτ» (2009) και «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» (2010).

Γιάννης Δούμος


Γεννήθηκε στα Γιαννιτσά το 1978 και μεγάλωσε στο Βόλο. Σπούδασε στην Ιατρική σχολή της Αθήνας. Με το θέατρο άρχισε να ασχολείται ως ερασιτέχνης ηθοποιός ενώ συνέχισε ως μέλος του εργαστηρίου του θεάτρου «Αμόρε» για νέους έλληνες συγγραφείς. Έργα που έχει γράψει μόνος του ή σε συνεργασία με άλλους έχουν ανέβει στο υπόγειο της πειραματικής σκηνής του Εθνικου, στο θέατρο «Αμόρε» και από τη θεατρική ομάδα της Ιατρικής. Η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα έγινε πέρυσι με τη θεατρική ομάδα της Ιατρικής σχολής με το έργο ¨Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ. Η πρωινή του δουλειά είναι ειδικευόμενος γιατρός και έχει τη νηφαλιότητα να την διατηρεί.

Στέλλα Σταθοπούλου


Γεννήθηκε στις 29/11/1992 στο Βόλο. Είναι φοιτήτρια της Φιλοσοφικής Αθηνών, στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών.

Χρήστος Τσαρμακλής


Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε στην Ιατρική σχολή Αθηνών και υπήρξε μέλος της θεατρικής ομάδας της Ιατρικής, συμμετέχοντας στις παραστάσεις: «Οντίν» (2001) και «Ο Δράκος» (2002).